Persoonlijke informatie

Pascal SchardijnOp deze pagina vindt u wat persoonlijke informatie over de drijvende kracht achter Pascalschardijn.nl.

Het ontstaan :

Sinds mijn kinderjaren ben ik al bezig met muziek en de daarmee samenhangende technieken. Mijn eerste instrument was een synthesizer, met veel technische mogelijkheden. Hierin kwamen mijn interesses samen. De liefde voor muziek groeide en ik ging de akoestische muziek steeds meer waarderen. Ik besloot piano te gaan spelen en nam les in pop, klassiek en jazz. Daarnaast ben ik gaan zingen (pop). Naast deze bezigheden trok ook het componeren en opnemen/ produceren van muziek mij enorm. Het gevolg was de opleiding tot sound- ingenieur.

Computers en zakelijke aspecten :


Na jaren bezig te zijn geweest met muziek (uitvoerend musicus) en de pc (vooral cubase) kreeg ik de kans om een computerbedrijf te runnen. Tijdens deze periode heb ik enorm veel geleerd over computers in zijn algemeen en het zakelijk perspectief in het bijzonder. Al jaren was ik op zoek naar een soort ultieme connectie tussen mijn creatieve en technische aspecten. Jaar na jaar groeide ik in het vak van applicatie-ontwikkeling. Eerst vanuit MS-Access, destijds voor het maken van een uitgebreid klantfactuur systeem en later op het gebied van webontwikkeling. Mijn interesses en vaardigheden groeiden enorm vooral na het ontdekken van php, actionscript, javascript en mysql. Dit gekoppeld aan de vele ontwerp mogelijkheden (o.a. photoshop/flash) vormde de basis voor een eigen onderneming.

pascalschardijn.nl :

Ik was opzoek naar een ultieme connectie van creativiteit en techniek en dit was dé combinatie. Ik heb er lang over gedaan om precies te ontdekken welke werkzaamheden in het verlengde van mijzelf liggen. Een waardevol proces, want mijn kennis als muzikant, computerspecialist en webprogrammeur (webspecialist) is hierdoor alleen maar groter geworden. In september 2006 ben ik met het bedrijf pascalschardijn.nl van start gegaan en door de jaren heen ben ik me steeds meer gaan specialiseren in o.a PHP Software Engineering, actionsscript (3), javascript, zend frame(mvc), mysql, xml, xhtml, html (5), css, mysql, javascript, a.j.a.x., jquery, xls en OOP

Utilewebsites.nl

Op 10 september 2012 lanceerde Pascalschardijn.nl een nieuw bedrijfsonderdeel . Door de tijd heen werkte webbureau Pascalschardijn.nl nauw samen met diverse freelancers en bouwde vanuit deze club www.utilewebsites.nl op. Utilewebsites.nl richt zich ook op maatwerk oplossingen, interactieve applicaties, websites, webshops,  opensource  (zoals Wordpress, Woocommerce, Magento of osCommerce). Langzaam zal Pascalschardijn.nl onder de nieuwe naam Utilewebsites.nl overgaan de komende jaren.

Heeft u vragen, mail dan via het contactformulier of stel uw vraag direct via telefoonnummer 073-7110329. Wij zijn u graag van dienst.

Webdevelopment / PHP / MYSQL / Javascript /Ajax / Zend / OOP / Css / XHtml / Xml / Xls / Mvc / ActionScript / Scripting / Programmeur php / CMS / Hybrid mobile app / Web-ontwikkeling / Optimalisatie / Restyling / Web-winkel / Flash / Webconcepten / Applicaties / Onderhoud / Webdesign / Webspecialist / Pagerank / Cookiebeleid / View Pascal Schardijn's LinkedIn profile